BENVINGUTS A LA NOVA WEB DE L'AMPA!

Benvingudes mares, benvinguts pares que porteu els vostres fills i filles al Institut d'Ensenyança Secundària de Sant Pere de Vilamajor.

Us agraïm molt la vostra confiança i paciència amb la Junta d'Ampa de l' Institut.
Varem agafar un bon relleu d'una gran tasca de la Junta anterior, però com sempre passa, i és obligació, s'ha de millorar sempre.
Des d'aquí treballem (el més possible) en millorar les tasques que facin la vida a l' Institut una mica més agradable ja sigui en el transport, llibres, taules de ping-pong, ordinadors i altres coses que vinguin, sabent això sí, que podem millorar-ho encara més, però amb paciència i temps.

De moment, hem creat aquesta pagina web per tal de tenir-vos més ben informats de les activitats en que estigui la Junta. Des d'aquesta web i amb ajuda del correu electrònic, dit tanmateix e-mail o @, us volem posar al corrent de les festes i altres esdeveniments que s'organitzin tipus Sant Jordi, final de curs, xerrades del mes de maig, i les que vagin sorgint. Tanmateix, també serà una eina molt valuosa per informar-vos de la organització en matèria de llibres , material escolar, etc....

Ha de ser aquesta web, una eina dinàmica de dues direccions en la que hi participi tan la Junta com totes les mares i pares que hi vulgin dir la seva opinió. No us quedeu amb la paraula a la boca. Expresseu-vos a través de la nostra-vostra pàgina web.

Serà molt important que tan la Junta de l'Ampa, com les mares i pares que integren l'Ampa, ens comuniquem a través d'aquest mitjans, ja que són uns medis de comunicació molt ràpids, i en el que qualsevol tipus de noticia, suggeriment, consulta, agraïment o inclús queixa (degudament personalitzada en tots el casos), serà considerat per publicar-ho el més ràpid possible.

I ja sabeu per avançat, que estem al vostre servei per a qualsevol dubte o pregunta que tingueu relacionat amb els vostres fills-filles del Institut.

La Junta de l'Ampa IES Vilamajor